Aprašymas
Ciberžolė (dar žinoma kaip kurkuma) yra pagrindinis Azijos virtuvės prieskonis yra labai aromatingas, stiprus ir geltonos spalvos. Ciberžolė Indijos ir Kinijos virtuvėse naudojama tūkstantmečius.
Vartojimo rekomendacija: Pastaraisiais metais milžiniško populiarumo sulaukusi ciberžolė paprastai puikiai tinka ryžių bei lęšių patiekalams. Ciberžolės skonis dera su cukinijomis, špinatais, žuvimi ir vištiena. Iš pradžių ciberžolė gali būti kartaus skonio, todėl reikia žinoti, kaip ją tinkamai naudoti. Kartus skonis išnyksta, kai ciberžolė troškinama ant lengvos ugnies aliejuje ar svieste apie dešimt minučių. Tai pagerina ciberžolės skonį.
Laikyti sausoje vietoje sandariai užsukus dangtelį ir atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Sudedamosios dalys: Ekologiška ciberžolė.
Kilmės šalis: Indija. FI-EKO-201.
Grynasis kiekis: 100 g.