0
Your Cart

Pastaraisiais metais milžiniško populiarumo sulaukusi ciberžolė paprastai puikiai tinka ryžių bei lęšių patiekalams. Ciberžolės skonis puikiai dera su cukinijomis, špinatais, žuvimi ir vištiena. Iš pradžių ciberžolė gali būti kartaus skonio, todėl reikia žinoti, kaip ją tinkamai naudoti. Kartus skonis išnyksta, kai ciberžolė troškinama ant lengvos ugnies aliejuje ar svieste apie dešimt minučių. Tai pagerina ciberžolės skonį.

Prieskoniai – paprastas būdas atnaujinti net žinomus patiekalus ir paįvairinti  senus receptus. Eksperimentuoti su naujais prieskoniais lengva ir smagu, o bandydami naujus derinius galite net sugalvoti naują  receptą! Paprastus makaronus, lengvą rizotą, salotas ar kitus kasdienius patiekalus galima nesunkiai paskaninti prieskoniais. Svarbiausia yra pusiausvyra –  dažnai naudojant prieskonius pradedi suprasti, kuri žolelė yra kokio skonio, kokius maisto aromatus išryškina ir kokia proporcija prieskonį reikėtų naudoti.

Sudedamosios dalys: 100 % ekologiška ciberžolė (kurkuma).

Kilmės šalis: Indija.

Talpa: 100 g.

Požymis

Prekinis ženklas

EnglishEstonianFinnishLatvianLithuanianRussian
X