Ekologiška juodoji kvinoja

 6,00 su PVM

Juodoji kvinoja yra stipriausio skonio iš kitu kvinojų. Galima maišyti su raudonąja kvinoja. Kvinoja yra su špinatais ir burokėliais susijusi kultūra be glitimo, kuri Pietų Amerikos Andų kalnuose auginama daugiau nei 5000 metų. Kvinoja leidžia lengvai paruošti sočius ir skanius patiekalus greičiau nei per pusvalandį! Kvinoja yra veganų ypač mėgstamas baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis.

 

Daugiau apie FOODIN prekinį ženklą ir produktų gamybą skaitykite čia: Foodin.

Turime

Aprašymas

Vartojimo rekomendacijos: Kaip ir ryžiai, kvinoja dažniausiai naudojama šaltuose ir karštuose patiekaluose kaip garnyras. Ji puikiai papildys košes, salotas, sriubas bei troškinius. Galima naudoti kepimui. Tinkama daiginimui taip pat. Kvinoją galima pagardinti citrinos sultimis, FOODIN obuolių sidro actudruska ir juodaisiais pipirais. Sudėti susmulkintą svogūną ir pomidorą, taip pat šviežių žolelių, tokių kaip bazilikas, kalendra ir mėta, užpilti FOODIN alyvuogių aliejumi! Nuostabus skonis! Prieš naudojimą nuplauti ir pamirkyti. Į verdantį vandenį (3 dalys) įberti juodąją kvinoją (1 dalį) ir šiek tiek druskos. Virti apie 25 minutes.

Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarius.

Sudedamosios dalys: Ekologiška juodoji kvinoja.

100 g produkto energinė vertė: 1577 kJ / 377 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: riebalai 4,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2 g; angliavandeniai 71 g, iš kurių cukrų 4,5 g; baltymai 13 g; druska 0 g, skaidulinės medžiagos 11 g.

Kilmės šalis: Peru. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 500 g.

Papildoma informacija

Požymis

Prekinis ženklas