0
Your Cart

Kaip ir ryžiai bei kuskusas, kvinoja naudojama šaltuose ir karštuose patiekaluose kaip garnyras. Baltymų turtinga juodoji kvinoja puikiai papildys šviežias košes, maistines salotas, sriubas ir troškinius. Be to, galite naudoti kepimui. Tinkama daiginimui taip pat.

Kvinoją galite pagardinti citrinos sultimis, obuolių sidro actu, druska ir juodaisiais pipirais. Sudėkite susmulkintą svogūną ir pomidorą, taip pat šviežių žolelių, tokių kaip bazilikas, kalendra ir mėta. Užbaikite alyvuogių aliejumi! Nuostabus skonis!

Kvinoja yra su špinatais ir burokėliais susijusi kultūra be glitimo, kuri Pietų Amerikos Andų kalnuose auginama daugiau nei 5000 metų. Foodin kvinoja yra ekologiška ir auginama Peru.

Sudedamosios dalys: 100 % ekologiška Raudonoji kvinoja.

100 g produkto energetinė vertė: 1494 kJ / 357 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 6,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g; angliavandeniai 57,2 g, iš kurių cukrų 4,9 g; baltymai 14,1 g; druska <0,1 g, skaidulos 6 g.

Paruošimas: Į verdantį vandenį (3 dalys) įberti raudonąją kvinoją (1 dalį) ir šiek tiek druskos. Virti apie 25 minutes. Prieš naudojimą nuplaukite ir pamirkykite.

Kilmės šalis: Peru.

Talpa: 500 g.

Požymis

Prekinis ženklas

EnglishEstonianFinnishLatvianLithuanianRussian
X