Aprašymas
Vartojimo rekomendacijos: Kaip ir ryžiai, kvinoja dažniausiai naudojama šaltuose ir karštuose patiekaluose kaip garnyras. Ji puikiai papildys košes, salotas, sriubas bei troškinius. Galima naudoti kepimui. Tinkama daiginimui taip pat. Kvinoją galima pagardinti citrinos sultimis, FOODIN obuolių sidro actu, druska ir juodaisiais pipirais. Sudėti susmulkintą svogūną ir pomidorą, taip pat šviežių žolelių, tokių kaip bazilikas, kalendra ir mėta, užpilti FOODIN alyvuogių aliejumi! Nuostabus skonis! Prieš naudojimą nuplauti ir pamirkyti. Į verdantį vandenį (3 dalys) įberti raudonąją kvinoją (1 dalį) ir šiek tiek druskos. Virti apie 25 minutes.
Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarius.
Sudedamosios dalys: Ekologiška raudonoji kvinoja.
100 g produkto energinė vertė: 1494 kJ / 357 kcal.
100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 6,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g; angliavandeniai 57,2 g, iš kurių cukrų 4,9 g; baltymai 14,1 g; druska <0,1 g, skaidulinės medžiagos 6 g.
Kilmės šalis: Peru. FI-EKO-201.
Grynasis kiekis: 500 g.