0
Your Cart

FOODIN skanumynai yra rankų darbo ir gaminami Suomijoje. Žalias šokoladas gaminamas tradiciniu akmenų malimo būdu, kai milžiniškos girnos 2 – 3 dienas mala žaliavas ir tokiu būdu yra išgaunama tobula šokolado masė. Esant žemai gamybos proceso temperatūrai (žemesnei nei 42 laipsniai) yra užtikrinama, kad kakavos pupelių savybės išliks iki galutinio produkto. Galiausiai švelnus glajus apgaubia imbiero gabalėlius minkštu ir švelniu žaliu šokoladu.

Laikyti sausoje vietoje atokiau nuo saulės spindulių.

Sudedamosios dalys: Ekologiškas imbieras, ekologiškas cukranendrių cukrus, ekologiškos kakavos pupelės, ekologiškas kakavos sviestas.

100 g produkto energinė vertė: 1787 kJ / 427 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 18 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11 g; angliavandeniai 64 g, iš kurių cukrų 40 g; baltymai 3 g; druska 0 g, skaidulinės medžiagos 11 g.

Kilmės šalis: Suomija. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 70 g.

Požymis

Prekinis ženklas

EnglishEstonianFinnishLatvianLithuanianRussian
X