0
Your Cart

Kokosų cukrus gali būti gaminamas iš įvairių kokoso palmių veislių, jų yra iki 1600 skirtingų. FOODIN kokosų cukrus gaminamas tik iš etiškai apdorotų kokoso palmių Cocos nucifera.

Kokosų cukrus gaminamas rankomis, ypač atsargiai verdant kokosų nektarą. Dėl paruošimo būdo kokosų cukrus nėra toks karamelizuotas, kaip įprastai. Dėl tos pačios priežasties cukraus atspalvis taip pat yra šviesesnis nei įprastai.

Kokosų cukrus neabejotinai yra vienas geriausių prieinamų kristalinių saldiklių dėl savo skonio, maistinių medžiagų tankio ir ekologiškumo. Jame gausu mineralų ir kitų maistinių medžiagų, kurios visiškai pašalintos iš balinto cukraus.

Kokosų cukraus skonis labai artimas Indijos cukrui, tačiau dėl karamelės primenančio niuanso jis yra ypač mėgstamas daugelio geriausių  pasaulio šefų.

Vartojimo instrukcija: Kokosų cukrų naudoti desertuose, kepiniuose, karštuose gėrimuose, šaltuose kokteiliuose ir ant košės, jogurto, blynų. Kokosų cukrus turi žemą glikemijos indeksą, palyginti su kitais cukrais, o tai reiškia, kad jis radikaliai nedidina cukraus kiekio kraujyje. Dėl to cukrus yra geras pasirinkimas diabetikams.

Laikyti sausoje vietoje atokiau nuo saulės spindulių.

Sudedamosios dalys: Ekologiškos kokosų cukrus.

100 g produkto energinė vertė: 1255 kJ / 300 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; angliavandeniai 92 g, iš kurių cukrų 87 g; baltymai 1,2 g; druska 0,5 g; skaidulinės medžiagos 1,5 g.

Kilmės šalis: Indonezija. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 230 g.

Požymis

Prekinis ženklas

EnglishEstonianFinnishLatvianLithuanianRussian
X