Aprašymas
FOODIN įkūrėjas Lasse Jalkanen yra žinomas dėl savo didžiulės meilės žaliam šokoladui, todėl šokoladai yra ypač svarbi produktų grupė. Šokolado žaliava yra originalios Criollo veislės kakavos pupelės, kurias šimtai šeimų augina visą gyvenimą Peru Amazonėje, atogrąžų miško širdyje. Žalio šokolado saldumas gaunamas iš Indonezijos kokosų cukraus su žemu glikemijos indeksu, kuris vadinamas tvariausiu saldikliu pasaulyje.
FOODIN partneriai yra atsakingi už švietimo, sveikatos priežiūros ir kitas ūkininkavimo bendruomenės remiančias veiklas, įskaitant vaikų mokymą, kitų programų įgyvendinimą. Ekologiškas sertifikatas garantuoja sąžiningą ir teisingą elgesį su gamta, gyvūnais ir žmonėmis. Mūsų partneriai taip pat turi SPP sertifikatą, kuris užtikrina lėšas vaikų mokymuisi ir pagalbą ūkininkams.
Daugiau informacijos apie SPP sertifikatą rasite: https://spp.coop/?lang=en.
FOODIN šokoladas gaminamas Suomijoje tradiciniu akmenų malimo būdu, kai milžiniškos girnos 2 – 3 dienas mala šviežias ir kruopščiai atrinktas kakavos pupeles, tokiu būdu išgaunama tobula šokolado masė. Esant žemai gamybos proceso temperatūrai (žemesnei nei 42 laipsniai) yra užtikrinama, kad kakavos pupelių savybės išliks iki galutinio produkto.
Laikyti sausoje vietoje atokiau nuo saulės spindulių.
Sudedamosios dalys: Ekologiškos kakavos pupelės, ekologiškas kokosų cukrus, ekologiškas kakavos sviestas, ekologiška vanilė.
100 g produkto energinė vertė: 2036 kJ / 487 kcal.
100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 44 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 26 g; angliavandeniai 12 g, iš kurių cukrų 9 g; baltymai 11 g; druska 0 g.
Gamybos šalis: Suomija. FI-EKO-201.
Kilmės šalys: EU ir ne EU.
Grynasis kiekis: 40 g.