0
Your Cart

Vartojimo rekomendacija: Aromatingas tahini yra neatsiejama humuso dalis. Taip pat tinka įvairiems padažams (prie makaronų ar keptų daržovių) bei saldiems patiekalams. Juoduoju tahini galima pagardinti kokteilius, sausainius bei pyragus.

Mes rekomenduojame panardinti į šią juodųjų sezamų pastą šviežas daržoves ar vaisius (agurkus, salierus, morkas, obuolius).

Sandariai užsukti dangtelį ir laikyti vėsioje bei sausoje vietoje, atokiau nuo saulės spindulių. Rekomenduojama sunaudoti per 3 mėnesius nuo atidarymo.

Sudedamosios dalys: Ekologiškos juodojo sezamo sėklos. Nepridėta cukrų!

100 g produkto energinė vertė: 2301 kJ / 550 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 46 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8 g; angliavandeniai 2 g, iš kurių cukrų 0,3 g; baltymai 22 g; druska <0,1 g; skaidulinės medžiagos 20 g; kalcis 1050 mg (*RMV 131 %); tiaminas 0,54 mg (*RMV 49 %); geležis 12 mg (*RMV 86 %); magnis 354 mg (*RMV 94 %); fosforas 685 mg (*RMV 100 %); cinkas 5,3 mg (*RMV 53 %). RMV – referencinė maistinė vertė

Kilmės šalis: Indija. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 400 g.

 

Ekologiškas juodasis tahini yra baltymų, kalcio ir fosforo šaltinis!

Baltymai:

  • Svarbūs normaliai kaulų būklei palaikyti.
  • Padeda auginti bei išsaugoti raumenų masę.

Kalcis:

  • Svarbus normaliam kraujo krešėjimui.
  • Svarbus nervų impulso perdavimui.
  • Svarbus normaliam virškinimo fermentų veikimui.
  • Svarbus normaliai raumenų veiklai.
  • Svarbus normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti.
  • Svarbus normaliai energinių medžiagų apykaitai.
  • Atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi ir specializacijos procesuose.

Fosforas:

  • Svarbus normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti.
  • Svarbus normaliai energinių medžiagų apykaitai.
  • Svarbus normaliai ląstelių membranų funkcijai.
Požymis

Prekinis ženklas