0
Your Cart

Vartojimo rekomendacija: Tapijokos krakmolas yra mažiausiai apdorotas iš visų krakmolų. Kepant naudojamas kepinių tekstūrai ir traškumui pagerinti, taip pat tinka sriuboms ir padažams, veganiškiems patiekalams gaminti! Dėl savo skysčius rišančios savybės jis dažnai naudojamas įvairiuose kepsniuose ir koldūnuose tešlos “surišimui”. Tapijokos krakmolą galima naudoti santykiu 1: 1.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudedamosios dalys: Ekologiškas tapijokos krakmolas.

100 g produkto energinė vertė: 1498 kJ / 358 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 0,02 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,01 g; angliavandeniai 88 g, iš kurių cukrų 3,5 g; baltymai 0,2 g; druska 0,2 g; skaidulinės medžiagos 0,9 g.

Kilmės šalis: Tailandas. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 650 g.

Prekinis ženklas

Požymis