0
Your Cart

Vartojimo rekomendacija: Anakardžius lengva įmaišyti į rytietiškus padažus. Rekomenduojama naudoti su daržovėmis, o taip pat labai skanu su vištienos patiekalais, austrių ir juodųjų pupelių padažais. Anakardžiai daro salotas maistingesnes, o ryžių patiekalus – sotesnius. Anakardžiai yra puikūs įdarai pyragams ir pyragaičiams. Susmulkintus juos galima apibarstyti ant lydyto žalio šokolado ir pasigaminti skanių šokolado plytelių su riešutais. Mirkytus anakardžius galima naudoti gaminant riešutų pieną, kokteilius bei apibarstyti košę. Jie naudojami sūrio, jogurto ar varškės gamybai. Iš tiesų anakardžių riešutai dažnai atlieka pagrindinį vaidmenį veganų mityboje kaip maistingas produktas. Norėdami gauti geriausių rezultatų, anakardžius mirkykite mažiausiai keturias valandas arba per naktį.

Laikykite sandariai uždarytus sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudedamosios dalys: Ekologiški anakardžių riešutai.

100 g produkto energinė vertė: 2315 kJ / 553 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 43,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,8 g; angliavandeniai 21 g, iš kurių cukrų 4,6 g; baltymai 18,2 g; druska 0,025 g.

Kilmės šalis: Vietnamas. FI-EKO-201.

eko logo

Prekinis ženklas

Požymis

Kiekis

200 g, 500 g