Aprašymas
Vartojimo rekomendacijos: Avinžirnius rekomenduojama maždaug 8–12 valandų mirkyti kambario temperatūros vandenyje. Įmirkytus avinžirnius kruopščiai nuplauti po tekančiu vandeniu ir virti ant silpnos ugnies vieną ar dvi valandas. Avinžirnius galima naudoti sriubose, salotose, kepsniuose ir koldūnuose, taip pat troškiniuose. Virti avinžirniai yra skaniausi pagardinti alyvuogių aliejumi, druska ir įvairiais prieskoniais, tokiais kaip kmynai, ciberžolė, CHAI prieskoniais ar čili milteliais. Orkaitėje kepti avinžirniai yra skanus salotų ir sriubų priedas.
Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarius.
Sudedamosios dalys: Ekologiški avinžirniai.
100 g produkto energinė vertė: 1436 kJ / 343 kcal.
100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; angliavandeniai 46 g, iš kurių cukrų 3 g; baltymai 20 g; druska <0,1 g; skaidulinės medžiagos 11 g.
Kilmės šalis: Turkija. FI-EKO-201.
Grynasis kiekis: 500 g.