0
Your Cart

Vartojimo instrukcija: Į verdantį vandenį (2 dalys) įberti juoduosius ryžius (1 dalį) ir šiek tiek druskos. Virti apie 40 – 60 minučių. Daugelis ryžius naudoja kaip garnyrą prie mėsos ir žuvies patiekalų. Taip pat šiuos ryžius galima naudoti kaip salotų dalį su FOODIN saulėje džiovintais pomidorais, alyvuogėmis, svogūnais ar kitomis šviežiomis daržovėmis. Tiesiog būtina išbandyti juos su prieskoniais, tokiais kaip Foodin imbieras, čili, sezamo sėklos ir kalendra. Taip pat galima keptų ryžių patiekalus!

Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarius.

Sudedamosios dalys: Ekologiški juodi ryžiai.

100 g produkto energinė vertė: 1615 kJ / 386 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 14 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; angliavandeniai 51 g, iš kurių cukrų 14 g; baltymai 16 g; druska <0,1 g; skaidulinės medžiagos 5 g.

Kilmės šalis: Tailandas. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 500 g.

Požymis

Prekinis ženklas