0
Your Cart

Vietinės Criollo veislės šaknys driekiasi giliai į vešlius Peru Amazonės atogrąžų miškus, kur mažos šeimų bendruomenės atsakingai ir tvariai augina kakavos pupeles.

Mes glaudžiai bendradarbiaujame su bendruomenėmis, o ūkininkavimo metodų kūrimas suteikia mokymus ir sudaro geriausias  sąlygas geriausiam ūkininkavimui. Taip bus užtikrinamas kakavos augintojų pragyvenimas ir  teisingas kompensavimas, o jų vaikai gali lankyti mokyklą.

Mūsų kakavos pupeles augina smulkūs šeimos ūkininkai, su kuriais glaudžiai bendradarbiauja mūsų kruopščiai atrinkti tiekimo partneriai. Taigi tipinės etikos problemos, susijusios su masine gamyba, pavyzdžiui, vaikų darbo naudojimas, yra labai atidžiai kontroliuojamas.

Prinokusių kakavos pupelių perdirbimas prasideda 4-5 dieną fermentacijos periodu, kurio metu išsivysto kakavos pupelių aromatai ir keičiasi spalva nuo violetinės iki gražiai rudos. Po fermentacijos pupelės džiovinamos, po to jos paruošiamos naudoti ir toliau perdirbamos į žalius kakavos miltelius. Kakavos milteliai yra universali žaliava, kurią galima naudoti beveik bet kokio tipo maisto ruošimui.

Žali, ekologiški, be glitimo, be pieno. Sudėtyje nėra priedų ar konservantų.

Sudedamosios dalys: 100 % gryni kakavos milteliai.

100 g produkto energetinė vertė: 1492 kJ / 358 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 11,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,7 g; angliavandeniai 21,8 g, iš kurių cukrų 0,8 g; baltymai 27,6 g; druska <0,1 g; skaidulos 28 g.

Kilmės šalis: Peru, Indonezija.

Kiekis: 250 g.

Požymis

Prekinis ženklas

EnglishEstonianFinnishLatvianLithuanianRussian
X