IŠPARDUOTA

Ekologiški kakavos milteliai

 8,35 su PVM

Prinokusių kakavos pupelių perdirbimas prasideda 4-5 dieną fermentacijos periodu, kurio metu išsivysto kakavos pupelių aromatai ir keičiasi spalva nuo violetinės iki gražiai rudos. Po fermentacijos pupelės džiovinamos, po to jos paruošiamos naudoti ir toliau perdirbamos į žalius kakavos miltelius. Kakavos milteliai yra universali žaliava, kurią galima naudoti beveik bet kokio tipo maisto ruošimui.

 

Daugiau apie FOODIN prekinį ženklą ir produktų gamybą skaitykite čia: Foodin.

Informuoti mane, kai prekė bus prekyboje

Produkto kodas: 6430051820847 Kategorijos: , , ,

Aprašymas

Vietinės Criollo veislės šaknys driekiasi giliai į vešlius Peru Amazonės atogrąžų miškus, kur mažos šeimų bendruomenės atsakingai ir tvariai augina kakavos pupeles. FOODIN glaudžiai bendradarbiauja su bendruomenėmis, kuria tvaraus ūkininkavimo metodus, suteikia mokymus ir sudaro geriausias sąlygas aukščiausios klasės produktų auginimui. Taip yra užtikrinamas kakavos augintojų pragyvenimas ir teisingas kompensavimas, o jų vaikai gali lankyti mokyklą.

Vartojimo rekomendacijos: FOODIN šalto spaudimo kakavos milteliai yra švelnaus skonio ir aromato, todėl puikiai tinka įvairiam maisto ruošimui ir puošimui. Iš žalios kakavos miltelių galima gaminti tradicinį karštą kakavos gėrimą, sumaišydami miltelius su norimu skysčiu (puikiai tinka migdolų ir avižų pienas). Gėrimą galima paskaninti FOODIN kokosų cukrumi ir įberti įvairių prieskonių, tokių kaip vanilė ir kardamonas. Kakavos milteliai puikiai tinka šokoladiniams skanėstams kepti – milteliai pagardina pyragus ir bandeles. Iš miltelių taip pat akimirksniu pasigamina glajus, kepinių papuošimai. Taip pat galima žalios kakavos miltelius sumaišyti su bananais ir naudokiti su kreminiais bei vaisiniais kokteiliais. FOODIN kakavos milteliai puikiai tinka net gaminant sūrų maistą. Daugelyje šalių šokoladas naudojamas marinavimui.  Taip pat iš jo gaminami sūrūs padažai mėsai ir daržovėms.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudedamosios dalys: Ekologiški kakavos milteliai.

100 g produkto energinė vertė: 1492 kJ / 358 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 11,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,7 g; angliavandeniai 21,8 g, iš kurių cukrų 0,8 g; baltymai 27,6 g; druska <0,1 g; skaidulinės medžiagos 28 g.

Kilmės šalis: Peru. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 250 g.

Papildoma informacija

Požymis

Prekinis ženklas