0
Your Cart

Vartojimo rekomendacija: Kardamonas yra universalus prieskonis. Jis turi stiprų skonį. Labai tinka kartu su cinamonu, vanile ir ciberžole. Kardamono milteliai suteikia savo unikalų aromatą rytietiškiems ir Viduržemio jūros patiekalams bei ryžiams. Pavyzdžiui, Indijos virtuvėje kardamonas yra labai svarbus aštrių daržovių ir mėsos padažuose. Kardamono milteliai dažniausiai naudojami tradicinėse bandelėse, sausainiuose, pyraguose ir vyniotiniuose. Aromatinis prieskonis taip pat puikiai tinka prie vaisių salotų, varškės ar jogurto. Juo taip pat galima apibarstyti košes ar įmaišyti į kokteilius.

Laikyti sausoje vietoje sandariai užsukus dangtelį ir atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Sudedamosios dalys: Ekologiškas kardamonas.

Kilmės šalis: Šri lanka. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 50 g.

Prekinis ženklas

Požymis