Aprašymas
Kvinoja buvo auginama daugiau nei 5000 metų Andų kalnuose Pietų Amerikoje ir kadaise buvo svarbiausia inkų kultūroje. Šiandien kvinoja yra vienas iš labiausiai paplitusių Pietų Amerikos virtuvės ingredientų, ji taip pat išpopuliarėjo visame pasaulyje.
Vartojimo instrukcija: Į verdantį vandenį (3 dalys) įberti kvinojos dribsnius (1 dalį) ir šiek tiek druskos. Virti apie 25 minutes.
Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarius ir atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Sudedamosios dalys: Ekologiški kvinojos dribsniai.
100 g produkto energinė vertė: 1494 kJ / 357 kcal.
100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g; angliavandeniai 57 g, iš kurių cukrų 5 g; baltymai 14 g; druska <0,1 g, skaidulinės medžiagos 6 g.
Kilmės šalis: Peru. FI-EKO-201.
Grynasis kiekis: 350 g.