0
Your Cart

Kvinoja buvo auginama daugiau nei  5000 metų Andų kalnuose Pietų Amerikoje ir kadaise buvo svarbiausia inkų kultūroje. Šiandien kvinoja yra vienas iš labiausiai paplitusių Pietų Amerikos virtuvės ingredientų, ji taip pat išpopuliarėjo visame pasaulyje. Saulėta vieta ir sausa dirva yra ideali terpė jai veistis. Kulinarijoje naudojama kvinojos  dalys yra mažos, apvalios sėklos.

Dėl švelnaus ir šiek tiek riešutinio skonio dribsniai yra universalūs gaminant maistą. Dribsniai dažniausiai naudojami košėms gaminti taip pat, kaip ir tradiciniai dribsniai.

Ekologiški, be glitimo, be pieno, veganiški, be GMO. Sudėtyje nėra priedų ar konservantų.

Sudedamosios dalys: 100 % ekologiški kvinojos dribsniai.

100 g produkto energetinė vertė: 1494 kJ / 357 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g; angliavandeniai 57 g, iš kurių cukrų 5 g; baltymai 14 g; druska <0,1 g, skaidulos 6 g.

Paruošimas: Į verdantį vandenį (3 dalys) įberti kvinojos dribsnius (1 dalį) ir šiek tiek druskos. Virti apie 25 minutes.

Kilmės šalis: Peru.

Kiekis: 350 g.

Požymis

Prekinis ženklas

EnglishEstonianFinnishLatvianLithuanianRussian
X