0
Your Cart

Kvinoja yra dviskiltė žolė, o ne grūdas, kaip paprastai manoma. Dar žinoma kaip Bolivinė balanda yra Pietų Amerikoje kilęs augalas, Anduose auginamas beveik penkis tūkstančius metų.

Vartojimo rekomendacija: Kvinojos miltai be glitimo idealiai tinka tiek pikantiškiems, tiek saldiems patiekalams gaminti. Skanūs pyragaičių pagrindai, picos ir duona lengvai paruošiami naudojant kvinojos miltus!

Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarius.

Sudedamosios dalys: Ekologiški kvinojos miltai.

100 g produkto energinė vertė: 1494 kJ / 357 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1 g; angliavandeniai 57 g, iš kurių cukrų 5 g; baltymai 14 g; druska <0,1 g; skaidulinės medžiagos 6 g.

Kilmės šalis: Peru. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 400 g.

Požymis

Prekinis ženklas