0
Your Cart

Mūsų įkūrėjas Lasse Jalkanen yra žinomas dėl savo didžiulės meilės žaliam šokoladui, todėl šokoladai yra ypač svarbi mūsų Foodin produktų grupė. Šokolado žaliava yra originalios Criollo veislės kakavos pupelės, kurias šimtai šeimų augina visą gyvenimą Peru Amazonėje, atogrąžų miško širdyje. Mūsų žalio šokolado saldumas gaunamas iš Indonezijos kokosų cukraus su žemu glikemijos indeksu, kuris buvo vadinamas patvariausiu saldikliu pasaulyje.

Foodin skanumynai yra pagaminti  Suomijoje, mūsų gamykloje Vaajakoski mieste.  Rankų darbo. Žalias šokoladas gaminamas tradiciniu akmenų malimo būdu, kai milžiniškos girnos dvi tris dienas mala žaliavas, kad gauti  šokolado masę. Esant žemai gamybos proceso temperatūrai, žemesnei nei 42 laipsniai, užtikriname, kad kakavos pupelių savybės išliks iki galutinio produkto ir  turi įtakos šokolado tekstūrai ir minkštumui. Galiausiai švelnus glajus apgaubia migdolus minkštu ir švelniu žaliu šokoladu.

Mūsų žali šokoladai yra veganiški ir juose nėra jokių konservantų ar priedų.

Sudedamosios dalys: Ekologiški migdolai, ekologiškas kokosų cukrus, ekologiškos kakavos pupelės, ekologiškas kakavos sviestas.

100 g produkto energetinė vertė: 1979 kJ / 473 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 38 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g; angliavandeniai 17 g, iš kurių cukrų 9 g; baltymai 14 g; druska 0 g, skaidulos 20 g.

Kiekis: 60 g.

Požymis

Prekinis ženklas

EnglishEstonianFinnishLatvianLithuanianRussian
X