0
Your Cart

Vartojimo rekomendacija: Troškintiems patiekalams ir padažas tai klasikinis pasirinkimas. Jie puikiai dera su sriubomis. Jais gali būti apibarstomi vegetariški ar žuvies patiekalai. Migdolai puikiai tinka sausainiuose, užkandžių batonėliams ir taip pat kaip pyrago pagrindas. Iš jų gaminamas skanus pienas, kuris yra puiki veganiška alternatyva tradiciniams pieno produktams. Balta žuvis ir migdolai yra puikus skanus derinys. Galima įdėti ir į aštrius žiemos gėrimus, pavyzdžiui, karštą vyną ar kakavą.

Laikykite sandariai uždarytus sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudedamosios dalys: Ekologiški migdolai.

100 g produkto energinė vertė: 2577 kJ / 616 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 54,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,73 g, iš kurių polinesočiųjų riebalų rūgščių 12,2 g; angliavandeniai 6,6 g, iš kurių cukrų 3,89 g; baltymai 24,1 g; druska 0 g; skaidulinės medžiagos 7,2 g; vitaminas E 26,4 mg (*RMV 220 %). *RMV – referencinė maistinė vertė

Kilmės šalis: Italija. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 200 g.

Prekinis ženklas

Požymis