0
Your Cart

Vartojimo rekomendacijos: Migdolų miltai tinka tiek sūriam, tiek saldžiam kepimui ir virimui. Iš migdolų miltų galima gaminti tiek žalius, tiek virtus mažai angliavandenių turinčius pyragus ir kitus saldumynus, blynus, sausainius ir duoną. Norint gauti kietą tešlą reikėtų naudoti kartu FOODIN ryžių miltus. Daug skaidulinių medžiagų turintys migdolų miltai sugeria daugiau skysčių nei įprastai, todėl reikėtų padidinti skysčio kiekį tešloje arba šiek tiek sumažinti sausųjų medžiagų kiekį.

Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarius.

Sudedamosios dalys: Ekologiški migdolų miltai.

100 g produkto energinė vertė: 2577 kJ / 616 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 54 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4 g; angliavandeniai 6 g, iš kurių cukrų 6 g; baltymai 24 g; druska <0,1 g; skaidulinės medžiagos 7 g.

Kilmės šalis: Italija. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 350 g.

Prekinis ženklas

Požymis