0
Your Cart

Vartojimo rekomendacija: Į verdantį vandenį (2 dalys) įberti raudonuosius lęšius (1 dalį) ir virti apie 15 – 20 minučių. Virti lęšiai taip pat puikiai praturtina salotas. Prie sočių salotų, be lęšių, galima naudoti pomidorą, daigus, džiovintas uogas ir vaisius, taip pat šviežių žolelių. Užbaikti sveiką patiekalą alyvuogių aliejumi! Lęšių skonis yra švelnus ir tinka įvairiems patiekalams gaminti. Galima lęšius naudoti kaip sriubų ir troškinių dalį. Taip pat iš lęšių galima pasigaminti skanių daržovių kepsnių, išvirtus lęšius sutrinant kartu su įvairiomis daržovėmis ir prieskoniais. Labai skanus derinys su ciberžolekardamonu ir cinamonu, sukuriantis rytietiško skonio.

Sudedamosios dalys: Ekologiški raudonieji lęšiai.

100 g produkto energinė vertė: 1270 kJ / 304 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 1,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g; angliavandeniai 45,8 g, iš kurių cukrų 2,4 g; baltymai 23,8 g; druska 0,9 g.

Kilmės šalis: Turkija. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 500 g.

Požymis

Prekinis ženklas