0
Your Cart

Vartojimo instrukcija: Į verdantį vandenį (2 dalys) įberti raudonuosius ryžius (1 dalį) ir šiek tiek druskos. Virti apie 40 – 50 minučių. Daugelis ryžius naudoja kaip garnyrą prie mėsos ir žuvies patiekalų. Taip pat šiuos ryžius galima naudoti kaip salotų dalį su FOODIN saulėje džiovintais pomidorais, alyvuogėmis, svogūnais ar kitomis šviežiomis daržovėmis. Tiesiog būtina išbandyti juos su prieskoniais, tokiais kaip Foodin imbieras, čili, sezamo sėklos ir kalendra. Taip pat galima keptų ryžių patiekalus!

Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarius.

Sudedamosios dalys: Ekologiški raudonieji ryžiai.

100 g produkto energinė vertė: 1560 kJ / 370 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 2,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g; angliavandeniai 78 g, iš kurių cukrų 1 g; baltymai 7 g; druska <0,1 g; skaidulinės medžiagos 3 g.

Kilmės šalis: Tailandas. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 500 g.

Požymis

Prekinis ženklas