Aprašymas
Vartojimo rekomendacijos: Tamsūs ryžių miltai puikiai tinka kepimui. Tamsius ryžių miltus galima sumaišyti su kitais miltais, tokiais kaip FOODIN migdolų miltai. Drąsiai galima naudoti šiuos miltus gaminant duoną, bandeles, blynus, pyragus, picos pagrindus ar skanų įdarą. Pilno grūdo ryžių miltai tinka ir košei gaminti.
Laikyti sausoje vietoje sandariai užsukus.
Sudedamosios dalys: Ekologiški pilno grūdo ryžių miltai.
100 g produkto energinė vertė: 1520 kJ / 363 kcal.
100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1 g; angliavandeniai 76 g, iš kurių cukrų 1 g; baltymai 7 g; druska 0 g; skaidulinės medžiagos 5 g.
Kilmės šalis: Graikija. FI-EKO-201.
Grynasis kiekis: 500 g.