0
Your Cart

Vartojimo rekomendacija: Į verdantį vandenį (2 dalys) įberti žaliuosius lęšius (1 dalį) ir virti apie 25 – 30 minučių. Virti lęšiai taip pat puikiai praturtina salotas. Prie sočių salotų, be lęšių, galima naudoti pomidorą, daigus, džiovintas uogas ir vaisius, taip pat šviežių žolelių. Užbaikti sveiką patiekalą alyvuogių aliejumi! Lęšių skonis yra švelnus ir tinka įvairiems patiekalams gaminti. Galima lęšius naudoti kaip sriubų ir troškinių dalį. Taip pat iš lęšių galima pasigaminti skanių daržovių kepsnių, išvirtus lęšius sutrinant kartu su įvairiomis daržovėmis ir prieskoniais. Labai skanus derinys su ciberžole, kardamonu ir cinamonu, sukuriantis rytietiško skonio.

Laikyti sausoje vietoje sandariai uždarius.

Sudedamosios dalys: Ekologiški žalieji lęšiai.

100 g produkto energinė vertė: 1304 kJ / 312 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 1,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g; angliavandeniai 45,7 g, iš kurių cukrų 1,2 g; baltymai 24,4 g; druska 0,3 g.

Kilmės šalis: Turkija. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 500 g.

Požymis

Prekinis ženklas