IŠPARDUOTA

Ekologiški žalieji milteliai

 18,00 su PVM

FOODIN žalieji milteliai yra natūralus baltymų, skaidulinių medžiagų bei vitaminų B1, B2, B6, B9, C, E, kalcio ir geležies šaltinis!

Žalieji milteliai neabejotinai pats populiariausias produktas iš visų FOODIN žaliųjų produktų! Tai labai paprastas naudoti ir universalus pasaulio žaliųjų augalų derinys, kuriame gausu maistinių medžiagų tiek iš žemės, tiek iš vandens.

 

Daugiau apie FOODIN prekinį ženklą ir produktų gamybą skaitykite čia: Foodin.

Informuoti mane, kai prekė bus prekyboje

Produkto kodas: 6430055210743 Kategorijos: , , ,

Aprašymas

Žaliųjų miltelių mišiniui naudojami žalieji milteliai yra džiovinami šaldant, kad būtų užtikrintas augalų maistinių medžiagų išsaugojimas ir geriausias įsisavinimas.

Vartojimas: Pradėti nuo 0,5 arbatinio šaukštelio (3 g) ir palaipsniui paros normą galima padidinti iki 1 arbatinio šaukštelio (6 g). Sumaišyti su šiltu vandeniu arba sultimis ir gerti ryte. Šiuos miltelius galima naudoti kokteiliuose. FOODIN žalieji milteliai taip pat puikiai tinka neapdorotam kepimui, kad subalansuotų saldumynus. Kai kuriems iš pradžių žalių miltelių skonis gali pasirodyti per stiprus. Esant tokiai situacijai, rekomenduojama naudoti su rūgščiais citrusiniais vaisiais, pavyzdžiui, įlašinus lašelį rūgščių citrinų sulčių į žalią gėrimą. Riebalai taip pat užmaskuoja kartų skonį ir pagerina riebaluose tirpių junginių pasisavinimą, taigi galima šiuos miltelius su FOODIN alyvuogių aliejumi.

Laikyti kambario temperatūroje sandariai uždarius indelį.

Sudedamosios dalys: Ekologiškų kviečių želmėnys, ekologiškų miežių želmenys, ekologiška liucerna, ekologiška spirulina, ekologiški lapiniai kopūstai, ekologiški špinatai, ekologiškos dilgėlės, ekologiška chlorella, ekologiški Moringa lapai.

100 g produkto energinė vertė: 9580 kJ / 229 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g; angliavandeniai 15 g, iš kurių cukrų 0 g; baltymai 32,8 g; druska <0,1 g, skaidulinės medžiagos 24 g; vitaminas A 480 µg (*RMW 60 %); vitaminas B1 2,43 mg (*RMW 220 %); vitaminas B2 3,07 mg (*RMW 219 %); vitaminas B3 7,1 mg (*RMW 44 %); vitaminas B6 4,63 mg (*RMW 330 %); vitaminas B9 366 µg (*RMW 183 %); vitaminas C 180 mg (*RMW 225 %); vitaminas E 1378 mg (*RMW 11483 %); geležis 73 mg (*RMW 521 %); kalcis 1000 mg (*RMW 125 %). *RMW – referencinė maistinė vertė

Gamybos šalis: Suomija. FI-EKO-201.

Kilmės šalys: EU ir ne EU.

Grynasis kiekis: 200 g.

 

Baltymai:

  • Svarbūs normaliai kaulų būklei palaikyti.
  • Padeda auginti bei išsaugoti raumenų masę.

Kalcis:

  • Svarbus normaliam kraujo krešėjimui.
  • Svarbus nervų impulso perdavimui.
  • Svarbus normaliam virškinimo fermentų veikimui.
  • Svarbus normaliai raumenų veiklai.
  • Svarbus normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti.
  • Svarbus normaliai energinių medžiagų apykaitai.
  • Atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi ir specializacijos procesuose.

Geležis:

  • Svarbi normaliai pažinimo funkcijai.
  • Svarbi normaliai imuninės sistemos veiklai.
  • Svarbi normaliai raudonųjų kraujo kūnelių kraujodarai ir hemoglobino susidarymui.
  • Svarbi normaliam deguonies pernešimui organizme.
  • Svarbi normaliai energinių medžiagų apykaitai.
  • Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
  • Atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese.

Vitaminas B1 (tiaminas):

  • Svarbus normaliai širdies veiklai.
  • Svarbus normaliai nervų sistemos veiklai ir normaliai psichologinei būklei palaikyti.
  • Svarbus normaliai energinių medžiagų apykaitai.

Vitaminas B2 (riboflavinas):

  • Padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
  • Svarbus normaliai gleivinių ir odos bei raudonųjų kraujo kūnelių būklei palaikyti.
  • Padeda išsaugoti normalų regėjimą ir svarbus normaliai geležies apykaitai.
  • Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
  • Svarbus normaliai energinių medžiagų apykaitai ir nervų sistemos veiklai.

Vitaminas B6 (piridoksinas):

  • Svarbus normaliai raudonųjų kraujo kūnelių kraujodarai ir imuninės sistemos veiklai.
  • Padeda reguliuoti hormonų aktyvumą.
  • Svarbus normaliai homocisteino bei baltymų ir glikogeno apykaitai.
  • Svarbus normaliai cisteino sintezei ir energinių medžiagų apykaitai.
  • Svarbus normaliai nervų sistemos veiklai ir psichologinei būklei palaikyti.
  • Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

Vitaminas B9 (folio rūgštis):

  • Padeda augti placentai nėštumo metu.
  • Atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese.
  • Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
  • Svarbus normaliai imuninės sistemos veiklai ir normaliai kraujodarai.
  • Svarbus normaliai psichologinei būklei palaikyti.
  • Svarbus normaliai homocisteino apykaitai ir aminorūgščių sintezei.

Vitaminas C:

  • Svarbus normaliam kolageno formavimui.
  • Svarbus normaliai kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, dantų ir odos funkcijoms.
  • Svarbus normaliai energinių medžiagų apykaitai.
  • Svarbus normaliai nervų sistemos veiklai ir psichologinei būklei palaikyti.
  • Svarbus normaliai imuninės sistemos veiklai.
  • Padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
  • Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
  • Padeda atstatyti redukuoto pavidalo vitaminą E.
  • Gerina geležies absorbciją.

Vitaminas E:

  • Padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

Papildoma informacija

Požymis

Prekinis ženklas