Aprašymas
FOODIN įkūrėjas Lasse Jalkanen yra žinomas dėl savo didžiulės meilės žaliam šokoladui, todėl šokoladai yra ypač svarbi produktų grupė. Šokolado žaliava yra originalios Criollo veislės kakavos pupelės, kurias šimtai šeimų augina visą gyvenimą Peru Amazonėje, atogrąžų miško širdyje. Žalio šokolado saldumas gaunamas iš Indonezijos kokosų cukraus su žemu glikemijos indeksu, kuris vadinamas tvariausiu saldikliu pasaulyje.
FOODIN partneriai yra atsakingi už švietimo, sveikatos priežiūros ir kitas ūkininkavimo bendruomenės remiančias veiklas, įskaitant vaikų mokymą, kitų programų įgyvendinimą. Ekologiškas sertifikatas garantuoja sąžiningą ir teisingą elgesį su gamta, gyvūnais ir žmonėmis. Mūsų partneriai taip pat turi SPP sertifikatą, kuris užtikrina lėšas vaikų mokymuisi ir pagalbą ūkininkams.
Daugiau informacijos apie SPP sertifikatą rasite: https://spp.coop/?lang=en.
Vartojimo rekomendacijos: Burnoje tirpstančias žaliojo šokolado granules galima vartoti kaip skanėstą. Taip pat galima pasigaminti karštą šokoladą tirpinant granules šilto vandens vonelėje. Išlydytą masę galima pagardinti mėgstamais skanėstais, tokiais kaip džiovinti vaisiai, riešutai, kokosų drožlės, taip pat tinka ir jūros druska, kardamonas, mėta, saldynmedžio milteliai, cinamonas ar net juodieji pipirai. Viską sumaišius sudėti į formeles, iš naujo atvėsinti šokoladą ir mėgautis! Ištirpę žaliojo šokolado gabalėliai taip pat tinka desertams ir kepimui.
Laikyti sausoje vietoje atokiau nuo saulės spindulių.
Sudedamosios dalys: Ekologiškos kakavos pupelės, ekologiškas šalto spaudimo kakavos sviestas, ekologiškas kokosų cukrus, ekologiškos kokosų drožlės, ekologiška vanilė.
100 g produkto energinė vertė: 1998 kJ / 478 kcal.
100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 35 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g; angliavandeniai 33 g, iš kurių cukrų 30 g; baltymai 7 g; druska <0,1 g; skaidulinės medžiagos 16 g.
Kilmės šalis: Peru. FI-EKO-201.
Grynasis kiekis: 250 g.