0
Your Cart

Vartojimo rekomendacija: Sėklos daugeliui pažįstamos iš japonų virtuvės. Paprasčiausias būdas yra sėklomis apibarstyti ryžių ir makaronų patiekalus. Jos pagerina daugelio rytietiškų patiekalų skonį ir net paprastiems ryžiams suteikia nerealų skonį. Dėl mažo dydžio sezamo sėklos taip pat tinka prieskonių mišiniams. Pabandykite sezamo sėklas sumaišyti su rupia druska ar žolelėmis. Rekomenduojama paros norma suaugusiam žmogui yra 2 šaukštai, vaikui – 1 valgomasis šaukštas.

Mes rekomenduojame jas mirkyti kelias valandas ar net per naktį ir dėti į kokteilius arba į tešlą.

Sėklas laikykite sandariai uždarytas sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudedamosios dalys: Ekologiškos juodųjų sezamų sėklos.

100 g produkto energetinė vertė: 2560 kJ / 614 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 58 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9 g; angliavandeniai 7 g, iš kurių cukrų 0,4 g; baltymai 27 g; druska <0,1 g; skaidulinės medžiagos 12 g.

Kilmės šalis: Bolivija. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 160 g.

Požymis

Prekinis ženklas