0
Your Cart

Vartojimo rekomendacija: Liucernos sėklos dažniausiai naudojamos daiginimui, kadangi daigintos yra lengviau virškinamos ir organizmas geriau pasisavina maistines medžiagas. Švelnaus skonio liucernos daigai puikiai tinka salotoms, sumuštiniams, taip pat gali būti kaip priedas prie rytietiškų padažų, ryžių patiekalų, aštrių sriubų bei kaip duonos tešlos dalis.

Liucernos sėklų daiginimas:

  1. Sėklas (2 – 3 šaukštus) užpilti vandeniu (200 – 300 ml) stikliniame inde kambario temperatūroje.
  2. Laikyti apie 7 valandas.
  3. Nuplauti.
  4. Toliau sėklos daiginamos 5 dienas kiaurasamtyje ar panašiame inde.
  5. Daiginimo metu yra skalaujamos 2 kartus per dieną.
  6. Paruoštus daigus laikyti šaldytuve iki 6 dienų.

Sėklas laikykite sandariai uždarytas sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudedamosios dalys: Ekologiškos liucernos sėklos.

100 g produkto energinė vertė: 119 kJ / 29 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 0,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; angliavandeniai 0,6 g, iš kurių cukrų 0,6 g; baltymai 4,2 g; druska 0,3 g; skaidulinės medžiagos 2,2 g; vitaminas C 32,1 mg (*RMV 40,13 %); folio rūgštis 48,5 µg (*RMV 24,25 %); vitaminas K 147 µg (*RMV 196 %).

Kilmės šalis: Italija. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 200 g.

Požymis

Prekinis ženklas