Aprašymas
Cinkas:
- Svarbus normaliam vaisingumui ir reprodukcijai.
- Svarbus normaliai imuninės sistemos veiklai.
- Padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
- Svarbus normaliai DNR sintezei.
- Svarbus normaliai odos, kaulų, nagų ir plaukų būklei palaikyti.
- Svarbus normaliai pagrindinių maistinių medžiagų apykaitai.
- Svarbus normaliai vitamino A apykaitai.
- Svarbus normaliai rūgščių ir šarmų apykaitai.
- Svarbus normaliai baltymų sintezei.
- Svarbus normaliai angliavandenių apykaitai.
- Svarbus normaliai pažinimo funkcijai.
- Padeda palaikyti normalią testosterono koncentraciją kraujyje.
- Padeda išsaugoti normalų regėjimą.
- Atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese.
Foodin moliūgų sėklos auginamos Austrijoje naudojant atsinaujinančią hidroenergiją.
Vartojimo rekomendacija: Moliūgų sėklos tinka užkandžiams. Jomis ne tik apibarstomos salotos, bet taip galima papuošti duoną ar kitus kepinius. Galima gaminti ir augalinį “pieną”. Jos tinka prie košių ir pudingų. Moliūgų sėklas galima daiginti, kad jos būtų lengviau virškinamos. Daigintas moliūgų sėklas laikyti šaldytuve ir sunaudoti per kelias dienas. Rekomenduojama paros norma suaugusiam žmogui yra 2 šaukštai, vaikui – 1 valgomasis šaukštas.
Mes rekomenduojame pasigaminti išskirtinį užkandį! Kelias valandas palaikyti moliūgų sėklas šaltame vandenyje (tokiu būdu jos bus aktyvuotos ir visos maistinės medžiagos pasisavins geriau). Tada ant kepimo popieriaus paskleiskite sėklas, apiberkite jas mėgstamais prieskoniais ir išdžiovinkite orkaitėje!
Sėklas laikykite sandariai uždarytas sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: Ekologiškos moliūgų sėklos.
100 g produkto energinė vertė: 2263 kJ / 541 kcal.
100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 45,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,5 g; angliavandeniai 2,9 g, iš kurių cukrų 1,4 g; baltymai 25 g; druska 0,5 g; skaidulinės medžiagos 6 g; cinkas 7,5 mg (*RMV 75 %). *RMV – referencinė maistinė vertė
Kilmės šalis: Austrija. FI-EKO-201.
Grynasis kiekis: 200 g.