Visiems ypatingas pasaulis

Soros jau tūkstančius metų naudojamas tiek žemės ūkyje, tiek maisto pramonėje, jau daugelio vietinių tautų tarpe. Europoje soros auginamos daugiau nei 6000 metų. Soros taip pat turi išskirtinai trumpą auginimo sezoną, o derlius gali būti paruoštas jau praėjus dviem mėnesiams po auginimo. Spartus augimo tempas dar labiau padidino sorų populiarumą.

Sudedamosios dalys: 100 % ekologiškos nuluptos soros.

100 g produkto energetinė vertė: 1464 kJ / 350 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g; Angliavandeniai 59 g, iš kurių cukrų 0,2 g; Baltymai 11 g; Druska <0,1 g; Skaidulos 3 g.

Paruošimas: Mirkytos soros tinka žaliavalgiškiems patiekalams, jas galima kepti prieš tai nuplaunant tekančiu vandeniu. Virimui naudoti 1 dalį sorų ir 3 dalis vandens, virti apie 25 minutes.

Kilmės šalis: Vengrija.

Talpa: 600 g.

Prekinis ženklas

Požymis

X