0
Your Cart

Foodin ekologiškos saulėgrąžų sėklos auga žaliuose laukuose be pesticidų.

Vartojimo rekomendacijos: Saulėgrąžų sėklų skonis yra švelnesnis ir riešutiškesnis nei kitų sėklų, jos tinka virimui, kepimui ir užkandžiavimui. Žinoma, kaip ir kitos sėklos, jos tinka salotoms ir daiginimui. Galima berti ant salotų, sriubų ar troškinių. Galima labai nesudėtingai pasigaminti “pieną”. Tiesiog suplakti su vandeniu bei pagardinti natūraliais saldikliais. Galima jį gerti vieną arba naudoti kaip kokteilio ar kito deserto pagrindą.

Laikykite sėklas sandariai uždarytas sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudedamosios dalys: Ekologiškos saulėgrąžų sėklos.

100 g produkto energinė vertė: 2368 kJ / 570 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 49,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,6 g; angliavandeniai 18,7 g, iš kurių cukrų 2,6 g; baltymai 22,8 g; druska 0,003 g; skaidulinės medžiagos 10,5 g; geležis 7,6 mg (*RMV 54,29 %); magnis 354 mg (*RMV 94,4 %); vitaminas B1 2,3 mg (*RMV 209,09 %); vitaminas B2 0,3 mg (*RMV 21,43 %); vitaminas B3 4,5 mg (*RMV 28,13 %); vitaminas B6 0,8 mg (*RMV 57,14 %). *RMV – referencinė maistinė vertė.

Kilmės šalis: Bulgarija. FI-EKO-201.

Grynasis kiekis: 200 g.

Požymis

Prekinis ženklas