Aprašymas
Dėl gražios švelniai rausvos spalvos Himalajų druska dar vadinama rožių kristaline druska.
Vartojimo rekomendacijos: FOODIN kristalinės druskos skonis švelnus ir aromatingas, nuostabiai pabrėžiantis maisto skonį. Krištolo druska puikiai tinka saldžių skanėstų ir pyragaičių pagardinimui, taip pat valgomajai druskai ir sūriems gaminiams. Ji tinkama gėrimams. Dėl variacijos galima maišyti įvairių rūšių druską – aukštos kokybės jūros druską su šia Himalajų druska. Dėl įvairovės taip pat galima pridėti norimų prieskonių bei džiovintų žolelių, tokių kaip rozmarinas, bazilikas, čiobrelis, Provanso žolelės ar pipirai. Druska gali būti naudojama ir įvyniojimams, odos šveitimui, nosies ir burnos skalavimui. Kristalinė druska taip pat yra naudojama garų vonelėse kvėpavimui su karštu vandeniu, taip pat kosmetikoje ir įvairiuose „pasidaryk pats“ gaminiuose, tokiuose kaip šveičiamieji kremai.
Sudedamosios dalys: 100 % Himalajų druska.
Kilmės šalis: Pakistanas.
Grynasis kiekis: 350 g.