0

Your Cart

Morkų aliejus yra žinomas, kaip vaistas nuo žaizdų, infekcijų. Aliejus gali būti naudojamas tiesiai ant žaizdos, taip pagreitindamas gijimą. Morkų aliejų galima naudoti ir su kitais kosmetiniais aliejais. Prieš tepdami morkų aliejų, sausai nuvalykite odą. Jūsų oda įgaus gražų, švytintį žvilgesį. Rekomenduojama naudoti plaukams. Šis aliejus stiprina plaukus ir suteikia jiems žvilgesio.

Sudėtis: 100 % ekologiški Helianthus Annuus sėklų aliejus, kaprilo/kaprio trigliceridas, glicino sojų pupelių aliejus, Prunus Amygdalus Dulcis aliejus, beta-karotinas (CI 40800), Zea Mays aliejus, vitaminas E.

Pakuotės tūris: 100 ml.

Prekinis ženklas

Požymis

,

X