0
Your Cart

Aktyvinimas – sėklų ar riešutų mirkymas iki dygimo pradžios stadijos ir džiovinimas. Šio proceso dėka galima gauti daug daugiau maistinių medžiagų, yra užtikrinamas lengvesnis virškinimas, gerėja skoninės savybės.

Laikyti vėsioje vietoje atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Sudedamosios dalys: Aktyvuoti ekologiški migdolai, aktyvuoti ekologiški anakardžio riešutai, ekologiškas imbieras, ekologiškas cukranendrių cukrus, ekologiškos šilkmedžio uogos, ekologiški bananai, ekologiškas žaliasis šokoladas (ekologiškos kakavos pupelės, ekologiškas kokosų cukrus, ekologiškas kakavos sviestas, Bacillus Coagulans probiotikai), jūros druska.

100 g produkto energetinė vertė: 1418 kJ / 339 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 14,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,5 g; angliavandeniai 43,9 g, iš kurių cukrų 31,7 g; baltymai 8,5 g; druska 0,02 g; skaidulinės medžiagos 11 g.

Gamybos šalis: Suomija. FI-EKO-201.

Kilmės šalys: EU ir ne EU.

Grynasis kiekis: 70 g.

Prekinis ženklas

Požymis