0
Your Cart

Aktyvinimas – sėklų ar riešutų mirkymas iki dygimo pradžios stadijos ir džiovinimas. Šio proceso dėka galima gauti daug daugiau maistinių medžiagų, yra užtikrinamas lengvesnis virškinimas, gerėja skoninės savybės.

Laikyti vėsioje vietoje atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Sudedamosios dalys: Aktyvuoti ekologiški anakardžio riešutai, ekologiškos šilkmedžio uogos, ekologiškos goji uogos, aktyvuotos ekologiškos moliūgų sėklos, ekologiškos rūgščios vyšnios, jūros druska.

100 g produkto energinė vertė: 2248 kJ / 538 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 27,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,9 g; angliavandeniai 60,4 g, iš kurių cukrų 49,2 g; baltymai 12,9 g; druska 0,02 mg; skaidulinės medžiagos 8,2 g.

Gamybos šalis: Suomija. FI-EKO-201.

Kilmės šalys: EU ir ne EU.

Grynasis kiekis: 70 g.

Prekinis ženklas

Požymis