0
Your Cart

Aktyvinimas – sėklų ar riešutų mirkymas iki dygimo pradžios stadijos ir džiovinimas. Šio proceso dėka galima gauti daug daugiau maistinių medžiagų, yra užtikrinamas lengvesnis virškinimas, gerėja skoninės savybės.

Laikyti vėsioje vietoje atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Sudedamosios dalys: Aktyvuoti ekologiški anakardžio riešutai, aktyvuotos ekologiškos moliūgų sėklos, ekologiški mango vaisiai, ekologiškos goji sėklos, ekologiškos inka uogos, ekologiškas imbieras, ekologiškas cukranendrių cukrus, ekologiškas žaliasis šokoladas (ekologiškos kakavos pupelės, ekologiškas kokosų cukrus, ekologiškas kakavos sviestas, Bacillus Coagulans probiotikai), jūros druska.

100 g produkto energinė vertė: 1886 kJ / 451 kcal.

100 g produkto maistinė vertė: Riebalai 26,07 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,96 g; angliavandeniai 42,58 g, iš kurių cukrų 32,06 g; baltymai 11,55 g; druska 0,14 g; skaidulinės medžiagos 8,11 g.

Gamybos šalis: Suomija. FI-EKO-201.

Kilmės šalys: EU ir ne EU.

Grynasis kiekis: 70 g.

Prekinis ženklas

Požymis